Vydražená Nela

nela

Sviatok sv. Valentína nemusí byť len o zamilovaných. Je to sviatok ľudí, ktorých srdce nie je prázdne. A presne dve takéto osoby, ktoré sa v živote riadia svojím dobrým srdcom sa na Valentína stretnú. Konkrétne ide o herečku a speváčku Nelu Pociskovú a slečnu Mirku, ktorá si stretnutie s ňou a posedenie pri kávičke vydražila na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk.

605 Eur. Presne za toľko bolo stretnutie s Nelou vydražené a celá suma peňazí putuje na výzvu malej Katky Takácsovej, ktorá potrebuje absolvovať rehabilitácie v Maďarsku. Jej príbeh nenechal chladnou ani samotnú Nelu, ktorá sa rozhodla nezištne pomôcť. „Je to pre mňa to najmenej, čo môžem spraviť a je to úžasný pocit, ak dokážem niekomu vyčariť úsmev svojou prítomnosťou a ešte je to venované peknej veci. Je to skvelý pocit, mať možnosť také niečo urobiť, keď mám čo len trošku možnosť a čas,“ vyznala sa Nela.

Rovnako veľká vďaka patrí osobe, ktorá si celé stretnutie za nemalú sumu vydražila. „Hlavný dôvod, prečo som sa zapojila do aukcie na ĽudiaĽuďom.sk je, že som chcela aspoň trochu pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú. Keďže viem, aké je dôležité zdravie. Poznám množstvo hendikepovaných ľudí, takže viem, čo všetko liečba vyžaduje. Nie je to len čas a námaha, ale aj nemalé finančné prostriedky. Našťastie patrím medzi ľudí, ktorí majú veľké šťastie v živote, ktoré môžem spolu s pomocou šíriť ďalej aspoň takýmto spôsobom. A ako bonus mám možnosť stretnúť sa s Nelou,“ povedala víťazka aukcie Mirka.

Je teda Nelinou veľkou fanúšičkou? „Či som fanúšik Nely Pociskovej? Ťažko povedať. Skôr je to o tom, že si myslím, že ide správnym smerom. Nie je to človek, ktorý prišiel do nejakej speváckej súťaže, zažiaril a skončil. Páči sa mi na nej tá postupnosť, teda vývoj v jej kariére. Bola som na jej koncerte a môžem povedať, že to bola skvelá šou,“ hovorí a zároveň dodala, že mladá speváčka je pre ňu veľkou inšpiráciou. „Som človek, ktorý si povie „Vau! Keď to ona zvládla, tak to zvládnem aj ja.“ Snažím sa v takýchto ľuďoch hľadať motiváciu a to dobré, čo mňa osobne môže posunúť ďalej,“ dodala na záver.

 

 


Tomáš Mácha podporuje výzvy

Image 39

Prosím pomožte Katke aby mohla žiť plnohodnotný život alebo sa knemu aspoň priblížiť na kolko sa dá

Náš Anjelik Katka si zaslúži žiť krajší a plnohodnotný život aby sa mohla hrať a smiať bez zábran ako iné detičky

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu