Vydražte si originálne filmové balíčky

Pomáhať sa dá rôznym spôsobom. Napríklad aj dražbou DVD. Distribučná spoločnosť Bonton Film venovala do e-aukcií na portáli ĽudiaĽuďom.sk dva filmové balíčky, vďaka čomu sa budú dražiť filmy pre dobročinný účel u nás po prvýkrát.

Balíčky sú však zaujímavé tým, že okrem samotného DVD obsahujú predmety, ktoré inak k zakúpeniu nie sú.

Prvý balíček je venovaný milovníkom Quentina Tarantina. Meno tohto režiséra sa spája predovšetkým s filmom Pulp fiction alebo Kill Bill. V roku 2012 natočil nový film s názvom Divoký Django. Balíček obsahuje DVD práve s týmto titulom, tričko s filmovým motívom a butylku.

Vydražená suma poputuje na pomoc inému hrdinovi, tentokrát nie hollywoodskemu – Jánovi z Trnavského kraja, ktorý zápasí so sklerózou multiplex. Každá vyzbieraná koruna, či už od priamych darcov alebo prostredníctvom dražieb, mu pomôže zakúpiť lieky pre neho tak dôležité.

Druhý balíček ocenia fanúšikovia Brucea Willisa a takmer legendárnej  Smrtonosnej pasce. Tento rok mala premiéru nová, v poradí už piata časť s názvom Opäť v akcii. V balíčku vydražiteľ nájde DVD, tričko a hracie karty s filmovou tematikou.

Dražbou tejto aukcie pomôžete vyzbierať financie na klim terapy pre Riška s detskou mozgovou obrnou.

Pre tých, ktorí nechcú čakať do vydraženia a radi by sa dozvedeli čosi viac o filmoch, sú určené aj nasledujúce riadky:

 

Divoký Django

V hlavnej role filmu scenáristu a režiséra Quentina Tarantina sa predstavuje Jamie Foxx ako otrok Django, ktorý spája svoje sily s nájomným lovcom ľudí, doktorom Kingom Schultzom (Christoph Waltz), aby spoločne pod prísľubom Djangovej slobody pátrali po najhľadanejších zločincoch amerického juhu. Sám Django túži po jedinom. Nájsť a oslobodiť ženu (Kerry Washington), o ktorú ho dávno pripravil obchodník s otrokmi. Keď ich pátranie konečne dovedie ku Calvinovi Candiemu (Leonardo DiCaprio), neslávne známemu brutálnemu vlastníkovi “Candylandu”, vzbudia podozrenie Candieho sluhu, otroka Stephena (Samuel L. Jackson). Od tej chvíle sú všetky ich kroky pod dohľadom a slučka okolo nich sa nebezpečne zaťahuje

Smrtonosná pasca 5

Tešte sa na viac šokujúcich, dych berúcich a divokých akčných scén v edícii, ktorá obsahuje hodiny strhujúcich bonusov a navyše PREDĹŽENÚ VERZIU filmu Smrtonosná pasca: Opäť v akcii so zábermi, ktoré ste v kine nevideli!

Bruce Willis je späť v akcii — strhujúcej, divokej akcii — ako John McClane, odvážny newyorský policajt s úžasnou schopnosťou byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Tentoraz sa John vydáva do ďalekého Ruska, aby vypátral svojho syna Jacka (Jai Courtney), ktorý sa ocitol v moskovskom väzení. Jeho misia však naberie smrtiace obrátky vo chvíli, keď musí so synom spojiť sily, aby spoločne prekazili plány na krádež jadrových zbraní a zabránili tak rozpútaniu tretej svetovej vojny!

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu