Farby, deti, sny… alebo workshop s maliarom Robertom Hromcom

IMG_0367

480 Eur. Presne toľko sa podarilo vyzbierať pre malú Natálku, ktorá trpí DMO prostredníctvom šiestich benefičných aukcií, ktoré niesli jeden spoločný názov –  Namaľovanie obrazu spoločne s maliarom Robertom Hromcom pre vaše dieťa. Hoci sa aukcie konali ešte pred Vianocami, samotný maliarsky workshop sa podarilo pre časovú zaneprázdnenosť všetkých aktérov uskutočniť až ostatnú sobotu, 22.3.2014.
V ateliéri maliara Roberta Hromca sa to od desiatej hodiny rannej hemžilo deťmi, nadšenými dospelými, farbami, štetcami a snami… Práve sny a túžby boli totiž motívom, na ktoré mali deti maľovať svoje obrazy… Ako sa im to podarilo už posúďte sami.  V priloženom videu nájdete aj krátky rozhovor s Robertom Hromcom.

 

 

 


Tomáš Mácha podporuje výzvy

Image 25

Natálka

Malá Natálka vyrastala ako jej rovesníci, po roku však prišla krutá rana. Prvé mesiace bolo všetko v poriadku, no zrazu sa nám život obrátil naruby. Reč je o Natálke ktorá sa pred 6-timi rokmi narodila ako druhé vytúžené dieťa. Bola krásna a zdravá ako repa, až kým jej ako ročnej nediagnostikovali detskú mozgovú obrnu.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu