Just love

kozakova

Najprv som chcela písať o tom, ako natáčame druhé CD, čo nás všetko čaká, ale po prezretí webu ludialudom.sk som si uvedomila, že by to bolo odo mňa prinajmenšom sebecké. Preto som sa rozhodla v mojom prvom blogu písať o niečom úplne inom……..

Anonymný

Portál ludialudom.sk je projektom neziskovej organizácie 4people, n. o.. Ide o prvý univerzálny online systém darcovstva na Slovensku. Jednoducho si len vyberiete svoj príbeh a pomôžete. Na tejto pomoci sa mi veľmi páči to, že človek, ktorý chce pomôcť, môže ostať v anonymite a zároveň si môže overiť pravdivosť príbehu.

Just love

Jednoducho sa ľuďom v živote stávajú udalosti, keď človek prehodnotí svoj život a zrazu mu začne záležať na niečom úplne inom. To sa stalo aj mne, lenže ja som na to nebola sama. A to je veľmi dôležité. Verím, že keď človek pomôže tomu druhému, v živote sa mu to vráti. Preto som neraz rozmýšľala, čo je vlastne podstatou nášho bytia a mne jednoducho vyšlo, že je to o just love – jednoducho o láske. :) Aj keď láska má mnoho podôb, teraz myslím na tú k druhým ľudom, alebo jednoducho k živým tvorom. Skúsme aj my podať pomocnú ruku tým slabším a bude nám všetkým lepšie….

Hudba ako odkaz

Stále sa ma ľudia pýtajú, o čom sú Vaše skladby? Kde beriete inšpiráciu? Je to určitý odraz toho, čo v živote zažívam a čo sa v ňom deje.  Na naše druhé CD, ktoré práve nahrávame, sa veľmi teším práve preto, že bude presne o tomto všetkom, čo som písala – o radostiach, strastiach, minulosti, ale aj pomoci!

Ľudom z výziev by som odkázala: „Nevzdávajte sa!“……….


Janka Kozáková podporuje výzvy

Image 27

"Čas sa nedá vratiť spät, ale niektoré veci sa dajú časom napraviť"

Som matka ktora Vás žiada o finančnú pomoc pre Vladuška, je to môj jediný synček ktoreho nadovšetko milujem a podporujem ho vo všetkom.Chcela by som nazbierať toľko penižkou aby som ho mohla zobrať na rehabilitaciu do Adeli Medical Centra do Pieštan ktora je veľmi účinná a na vysokej úrovni.Mojmu synčekovi velmi pomohli.Preto žiadam každeho dobrého človeka, aby nám prispievali na túto rehabiliáciu.Čas sa nedá najsť,ani stratiť,čas sa nedá ušetriť,ani minúť,čas sa nedá predať,ani kúpiť.

Podporiť výzvu

Image 4

Odkázaný na pomoc dobrodincov

Ondrej Mészáros, 59-ročný invalidný dôchodca, ktorému hrozí amputácia oboch nôh, je odkázaný na pomoc dobrodincov. Jeho príjmy nepostačujú na úhradu nákladov na bývanie, lieky, zdravotné pomôcky a živobytie.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu