Model komplexnej rehabilitačnej starostlivosti o dieťa pod jednou strechou

IMG_0355 (640x427)

Počúvame, čo chcete pre svoje deti, a čo potrebujete, a s každým krokom pracujeme s vami.

Hipoterapia, apiterapia, soľná jaskyňa, vodné procedúry, oxygenoterapia, rehabilitačné cvičenia a rôzne podporné procedúry – všetko pod jednou strechou v zrekonštruovaných priestoroch v malebnej prírode Nižnej Myšle. Reč je o vybudovaní rehabilitačného a liečebného centra Parezka pre deti trpiacimi parezou plexus brachialis, s ortopedickými, a reumatologickými poruchami.

V popredí nášho záujmu stojí dieťa a jeho najbližšia rodina, a preto sa pri intervencii chceme zameriavať na spoločnú kooperáciu s najbližšími rodinnými príslušníkmi. Naším cieľom je, aby cielená terapia a reedukácia pokračovala aj po skončení terapeutického pobytu v Parezka centre. Deti sú naša budúcnosť, dajme im šancu. Ak sú zdravotne znevýhodnení potrebujú nás, aby sme im každý deň pomohli zvládnuť svoj hendikep. Každodenná rehabilitácia je základným krokom k úspešnosti u takýchto detičiek.

Prvým krokom je odkúpenie objektov pre účely rehabilitačného a liečebného centra v hodnote 130000 EUR, následným krokom rozsiahla rekonštrukcia.

Veríme, že ste to práve Vy, kto sa s našou víziou oboznámi a pomôže nám v jej začiatkoch. Pomôže premeniť schátraný stav objektov na výnimočné miesto starostlivosti o našich najmenších.

IMG_0345 (640x427)

 

Ďakujeme za vašu dobrotu, za obrovské srdce pomáhať, podporu a odhodlanie, že aj sny sa môžu stať skutočnosťou.

Chcete sa o nás dozvedieť viac? Navštívte nás na našej webovej stránke www.parezka.sk a prečítajte si o nás a našich aktivitách.

 

https://www.ludialudom.sk/profil/detail/36548

IMG_0341 (640x427)

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu