Príďte, zabavte sa a pomôžte!

BA PRE VS

Už túto sobotu (26.4.2014) sa v našom hlavnom meste koná podujatie BRATISLAVA PRE VŠETKÝCH. Príležitosť dní otvorených dverí samosprávy takto každoročne využíva viac než 150-tisíc návštevníkov, čo svedčí o skutočnom záujme bratislavčanov, poznať svoje mesto do hĺbky.

Nás teší, že na tomto podujatí nebude chýbať ani náš tím ĽudiaĽuďom.sk. Každý, kto sa túži o našej činnosti, o našich dobrovoľníckych aktivitách, o e-aukciách a celom fungovaní nášho portálu dozvedieť viac, bude mať túto možnosť v našom stánku od 9:00 do 14:00 na Primaciálnom námestí. Navyše, a to je dôležité najmä pre rodičov s deťmi, medzi 10:00 a 11:00 budeme v hlavnom stane zábavnou formou prezentovať, ako vyzerá dobrovoľnícka činnosť a skutočná dražba. Čakajú na vás skvelé zážitky, súťaže a ceny.
Všetky peniaze, ktoré sa prostredníctvom našich aktivít vyzbierajú, či už je to predaj záložiek do kníh, alebo prostredníctvom spomínanej dražby, poputujú v prospech troch výziev z nášho portálu – v prospech malej Zorky, Tobiasa a Sašky, ktorá je v bdelej kóme.

Spoločne tak pomôžeme tým, ktorí našu pomoc najviac potrebujú.

Tešíme sa na vás.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 58

"Budem tvojími očkami"

Keď mi dali v pôrodnici malú Zorinku prvýkrát do náručia, a ja som vedela, že osud bol k nej viac než krutý, sľúbila som jej, že urobím pre ňu všetko na svete. Nezastavia ma diagnózy, nezastavia ma lekári. Už 7 rokovo spolu bojujeme proti neprajnému osudu. Ochorenie, ktoré jej znemožňuje žiť bezstarostné detstvo ju pripravilo o zrak, a funkčnosť nožičiek. Lekári tomu hovoria PRAKTICKÁ SLEPOTA a SPASTICKÁ DIPARÉZA na dolných končatinách. Ani jedno ani druhé by sa deťom nemalo stávať.

Podporiť výzvu

Image 39

Zázrak menom Tobias

Drahí priatelia, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc keďže my rodičia detičiek inak obdarovaných nemáme inú možnosť ak chceme pre svoje zázraky urobiť všetko preto aby ich životy boli čo najplnohodnotnejšie a boli samostatný v maximálnej možnej miere. Do troch rokov života nemajú naše dietky nárok takmer na nič ale práve toto obdobie je obdobím kedy môžu spraviť najväčšie pokroky a my rodičia nechceme naše deti nechať len tak nečinne ležať medzi štyrmi stenami ale túžime naším bojovníkom dopriať šťastné detstvo. Liečba, rehabilitácia a nevyhnutné zdravotné pomôcky sú však pre nás finančne nezvládnuteľné.

Podporiť výzvu

Image 59

Príspevok na liečenie Sašky vo Viedni

Saška je v bdelej kóme od júna 2013, do ktorej sa dostala po tom, čo zachránila svoju menšiu topiacu sa kamarátku. Prosíme o finančné prostriedky, ktoré nám pomôžu poskytnúť Saške 3-4 mesačné liečenie na neurologickej klinike vo Viedni, nakoľko na Slovensku neexistuje zariadenie, ktoré pomáha pacientom v bdelej kóme s rehabilitáciou. Ďakujeme všetkým za pomoc.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu