Skúste sviatkovať bez nabíjačky, ja som to skúsil a je to príjemné

Komu sa chce čítať dlhý text. Nikomu. Nemáme čas. Sme uponáhľaní a včera bolo neskoro. To, že boli sviatky som si paradoxne všimol najmä na batérii môjho mobilu. Počas bežného týždňa ho nabíjam každý deň. Kontrolujem si poštu. Pracovnú aj súkromnú. Synchronizujem kontakty a kalendár s pripomienkami, bez ktorých by som bol asi stratený.

Nikdy som Vianoce neprežíval nejako zvláštne a bral ich ako súčasť roka. Darčeky boli skvelé, ale pre rôzne životné okolnosti ma až tak nebrali. Neskôr som ich vnímal ako obdobie, počas ktorého človek zatiahne ručnú brzdu, nadýchne sa a čaká na leto.

Keďže bývam v Bratislave a s manželkou pochádzame každý z iného mesta, sviatky sú aj o cestovaní. Čas na oddych sa skracuje. Našťastie sme navštívili rodinu. Skvelé. Počas týchto voľných dní som si v mobile vypol internet. Odstrihol som sa. Prišli mi vianočné sms-kové vinše a niekoľko som ich odoslal aj ja. Čuduj sa svete, nabíjačku na telefón som začal hľadať až po piatich dňoch. V porovnaní s každovečerným nabíjaním – príjemná zmena. Bolo by skvelé, keby sa takéto obdobia bez nabíjačky opakovali. Mali by sme sa viac venovať jeden druhému, kašlať na prácu. Posnažím sa. Fakt.

Prd makový sa mi to podarí, dopredu to viem. Ale aj tak by to bolo pekné novoročné klišé, ktoré sa hádam raz podarí splniť na 120 percent.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu