Skvelá zábava vďaka eAukciám na ĽudiaĽuďom.sk

biely sw

Párkrát do roka si zvykneme ako kolektív v práci dohodnúť jeden termín a bavíme sa. Utužujeme pracovné vzťahy. Teambuidingujeme :)

Vždy sa snažíme vymyslieť niečo zábavné.  Takto sme sa už bláznili na bowlingu, paintballe, či v areáli vodných športov v Čunove. Poslednýkrát sa nám ale teambuilding páčil najviac.

Na stránke aukcie.ludialudom.sk sme našli možnosť vydražiť si  laser game, čo je strieľanie ako v paintballe, ale čistejšie a bezbolestné :) Vyzeralo to na skvelú zábavu a ešte navyše s možnosťou pomôcť Milankovi dostať sa na rehabilitačný pobyt do ADELI centra v Piešťanoch. Vyhrala som aukciu a tak sme sa ocitli v SPACE WORLDe.

Oblečú vám vestu, ktorá má laserové snímače na hrudi, na chrbte a ramenách a v ruke máte laserovú zbraň. Každý hráč má svoje vtipné meno. Vbehnete do herne, kde je tmavo, svietia len bezpečnostné svetlá, je tam dymová clona (perfektné kulisy), zapnú sa laserové snímače na veste a hra sa začína. Počas 12 minút hry beháte v bludisku, hľadáte protihráča, ktorému svieti vesta iným svetlom ako vám a snažíte sa ho trafiť. Ak sa vám to podarí, máte body k dobru – tie sa vám zobrazujú na displeji na zbrani. Ale bacha, aj vás môže trafiť iný protihráč. A od chrbta je to najlepšie! Po zásahu vám na 3 sekundy zhasne vesta aj zbraň a ako naschvál práve vtedy máte ideálnu možnosť páliť do protihráča, ale nedá sa! Tri sekundy trvajú ako večnosť a keď ste opäť v hre, protihráč je už „za kopečkom“. Je to prenáramná zábava! Hry sme hrali rovno štyri, a pomedzi ne sme sa bavili Xboxom.  A kto vyhral?  Xena? Rambo? Killer? Chuck Norris? To si veru nepamätáme, ale veď aj načo? Bavili sme sa a to bolo hlavné!

Na záver skvelého večera sme ešte zašli na pivko. Poviem vám, nič tak neupevní vzťahy na pracovisku, ako spoločná zábava :)

Personál v Space Worlde je ozaj veľmi milý, je tam príjemne, majú dobré pivko… myslím, že tam sme sa neboli baviť poslednýkrát! Týmto im patrí veľká vďaka za skvelú aukciu na portáli aukcie.ludialudom.sk!


Daniela Lališová podporuje výzvy

Image 4

pomozte Milankovi aby sa dostal na rehabilitacny pobyt do Adeli centra v Piestanoch

Finančná zbierka pre malého chlapčeka Milanka aby sa dostal na rehabilitačný pobyt Adeli centra v Piešťanoch

Podporiť výzvu

Image 1

Prístav nádeje - TRÉNINGOVÉ CENTRUM PRE HENDIKEPOVANÝCH

Tréningové centrum pre handicapovaných ako jediné v Banskobystrickom kraji (resp. v tomto spojení jediné na území SR) vytvára pracovné a zácvikové príležitosti pre ľudí s telesným a zmyslovým hendikepom. „Mäkkosťou“ svojho pracovného prostredia ponúka podmienky pre pracovné uplatnenie sa aj napriek obmedzeniam, ktoré telesné a zmyslové postihnutie so sebou prináša čím zvyšuje kvalitu života hendikepovaných.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu