Supercestovka.sk pomáha

„Na hostiny svojich priateľov sa uberaj pomaly,
na pomoc, keď ich stihne nešťastie, rýchlo.“
 Chilón zo Sparty

 

Takmer každý deň nám médiá ponúkajú príbehy ľudí, ktorí sa za rôznych okolností dostali do situácie, z ktorej nevidia východisko. Niektoré médiá si na tom založili svoju kampaň, niektoré to myslia naozaj vážne a takýmto spôsobom sa snažia vniesť do povedomia ľudí aj akýsi pocit spolupatričnosti a schopnosti podeliť sa s inými o to, čo majú. Žiadne zdroje však nie sú nevyčerpateľné, a tak sa často stáva, že práve takáto forma pomoci je iba jednorazovou záležitosťou. Čo však takéto rodiny naozaj potrebujú, je možnosť získať na určitý čas pomocnú ruku, ktorá by ich symbolicky vyviedla zo začarovaného kruhu von. Dať prácu každému nie je často možné, preto nápad dovolenkového portálu Supercestovka.sk a jej majiteľa p. Viliama Megu je akousi lastovičkou, ktorá by mohla ukázať, ako na to. V spolupráci s portálom ĽudiaĽuďom.sk vytvoril efektívny spôsob pomoci rodinám v núdzi.

Mnohí z nás si aspoň raz ročne kúpia dovolenku – či už na Slovensku alebo v zahraničí. Na našom trhu je pomerne veľké množstvo cestovných kancelárií, takže ceny zájazdov sa pohybujú takmer na rovnakej úrovni. Ak sa teda rozhodneme cestovať, vyberáme si cestovku viac-menej podľa bydliska, príp. podľa skúseností z minulých rokov. A čo keby sme to tento rok zmenili?

Supercestovka.sk Vám ponúka ešte niečo navyše. Dobrý pocit, dobrý skutok – nazvite to ako chcete. Vy si kúpite zájazd za rovnakú cenu a za rovnakých podmienok ako kdekoľvek inde a cestovná agentúra z tejto sumy venuje rodine, ktorú si Vy vyberiete, 1% zo sumy zájazdu. Nie percento z provízie… Jedinou podmienkou naplnenia tejto pomoci je zaregistrovať sa, vybrať si rodinu, ktorej príbeh Vás oslovil a rozmýšľať, kam sa vyberiete v nasledujúcej dovolenkovej sezóne. Samozrejme – to, či cestovná agentúra splnila svoj sľub, si môžete overiť priamo na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk pri konkrétnej výzve. Cena Vašej dovolenky sa v žiadnom prípade nenavýši – cestovná agentúra sa týmto vzdáva časti svojej provízie.

     “Kde je vôľa, tam je cesta…a ten kto chce, dokáže viac ako ten, kto môže.”

Všetci túžime po pokojnom a šťastnom živote. Chceme byť zdraví, mať prácu, žiť vo svete plnom pochopenia a radosti. No takýto svet sa nevytvorí sám od seba.
Nemožno pomôcť každému, no niekde treba začať.
Nie zajtra, nie o rok, nie niekedy…. Jednoducho začať… Dnes.

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu