Vianočná kampaň…ako to celé vznikalo?

web-banner-staticky Lieskovska&Janus_20131202

 

Aj keď sú to len tri dni, čo uzrela svetlo sveta naša vianočná kampaň, jej príprava trvala niekoľko týždňov. Od začiatku sme mali jasný cieľ – presvedčiť ľudí, aby namiesto nudných darčekov kupovali tie originálnejšie, ideálne prostredníctvom našich e-aukcií. Jednoducho sme si povedali, že pyžám, papúč a ponožiek bolo už pod vianočným stromčekom dosť!

Každá správna mediálna kampaň by mala mať okrem nápadu aj zaujímavé tváre, ktoré daný produkt, alebo informáciu dobre „predajú“. My sme sa rozhodli staviť na štvoricu známych Slovákov, ktorí oslovia čo najväčšiu časť populácie. Naša voľba padla na trio hercov, konkrétne Kristínu Svarinskú, Janu Lieskovskú, Mareka Majeského a brankára hokejového Slovana Jara Janusa, ktorí do vianočných aukcií darovali vlastné, originálne darčeky a celú kampaň podporili bez nároku na honorár, za čo im patrí naše poďakovanie.

 

„Zúfalstvo, sklamanie, hnev, rozčarovanie. To všetko chcem vidieť!“ Tak znelo jasné zadanie od fotografky v ateliéri, kde sme mali nainštalovaný celý vianočný kútik so stromčekom a darčekmi. Postupne sa v ňom vystriedali všetci protagonisti našej kampane. Prvá išla na rad Kristína Svarinská. Vzhľadom na jej výzor, vek a pôvab nemala vizážistka s jej úpravou veľa práce. Keď fotografka videla jej outfit, začala jasať. Pod stromčekom mala totiž odrazu mladú sexi herečku v krátkych šatách so „šteklami“ na nohách. Celý produkčný tím mal čo robiť, aby ústredným motívom fotky ostalo flanelové pyžamo, z ktorého mala byť Kristína nešťastná a nie jej štíhle, dlhé nohy. Ktovie, čo nám povie na to, keď sa dozvie, že na vreckovom kalendáriku na budúci rok ich má celé prekryté textom. Veríme, že sa nenahnevá, a nezruší tak večeru v jej spoločnosti, ktorú sa rozhodla venovať do vianočnej e-aukcie.

Po Kristíne prišiel na rad mladý športovec Jaro Janus z HC Slovan Bratislava. Slovenský reprezentant prišiel na fotenie ako veľká voda, ako sám povedal „nafotil miliardu fotiek“, bol vysmiaty a nadšený z celej akcie a preto mu istotne nevadilo, že aj keď prišiel na fotenie v červených jeansoch a pod stromček „dostal“ sivé papuče, na výslednom vizuáli sú nohavice šedé a papuče zelené. Dokonca nám prisľúbil, že rovnako vysmiaty bude aj na ním venovaným súkromnom tréningu, ktorý si môžete vo vianočnej aukcii vydražiť.

Janke Lieskovskej sme vybrali ako nudný a škaredý darček kuchynskú zásteru. Na naše počudovanie sme sa však z jej úst dozvedeli, že zástera je krásna. Tu sa teda naplno prejavilo jej herecké nadanie, keďže vo výslednej fotke sa pri rozbalení darčeka tvári poriadne znechutene. Nehovorte to nikomu, ale rozhodli sme sa, že túto zásteru Janke, aj s nejakými dobrými vianočnými receptami, venujeme. Ktovie, či si ju oblečie aj na súkromný koncert, ktorý darovala do aukcie.

Posledný pán na holenie – Marek Majeský. Opäť profesionál na svojom mieste, prišiel, nechal sa prepúdrovať, sadol si pod stromček, na darované ponožky škaredo zazrel a výsledná fotka bola na svete. A čoskoro bude na svete aj špeciálna sada vín s jeho vlastnou podobizňou a podpisom, ktoré sa Marek rozhodol venovať do e-aukcie.

 

 


Tomáš Mácha podporuje výzvy

Image 84

Marcelkov boj o všetko

Úprimne PROSÍME ľudí dobrej vôle o každú pomoc z dôvodu opakovanej, zákernej ONKOLOGICKEJ diagnózy ťažko skúšaného MARCELKA, (15 r., naše JEDINÉ a veľmi milované dieťa). Jeho náhla zákerná choroba s dlhodobými dôsledkami postupne spôsobila aj sociálnu odkázanosť rodiny, z dôvodu nevyhnutnej intenzívnej starostlivosti oboch rodičov. Marcelko je odkázaný na časté: komplikované liečby, lieky/ doplatky, individuálnu flexibilnú dopravu- na občasné vyučovanie a do rôznych, aj veľmi vzdialených zdravotných zariadení. (Telesná slabosť, bolesti, imunita, únava, nechutenstvo, depresia,a mnoho dalších príznakov...).

Podporiť výzvu

Image 12

Chceme na vlastných nohách stáť

Sme 6ročné dvojčatá máme DMO a túžime chodiť

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu