ZDRAVIE.sk je mobilné!

3

Konečne je to tu. Od 26. októbra 2015 je už aj váš najobľúbenejší portál o zdraví, kráse a životnom štýle ZDRAVIE.sk mobilný.

Odteraz si môžete čítať najnovšie články, sledovať poradne či komunikovať s ostatnými na fóre veľmi pohodlne a jednoducho cez váš mobilný telefón. Sme plne optimalizovaní pre všetky mobilné zariadenia.

Vždy, keď potrebujete

Teraz už naozaj nebudete mať problém nájsť informáciu, ktorú potrebujete kedykoľvek, priamo z vášho mobilu. Chcete vedieť viac o nejakej chorobe? Pátrate po konkrétnej diagnóze? Potrebujete si rýchlo overiť nejaký liek? Majte ZDRAVIE.sk stále po ruke –  vo svojom mobile.

1

Ešte rýchlejší

Radi diskutujete s ostatnými, vymieňate si skúsenosti, postrehy, názory? Odteraz pridávate príspevky na našom fóre ešte rýchlejšie. Diskutujte kedykoľvek, aj zo svojho mobilu.

V každej voľnej chvíli

Sedíte v čakárni u lekára? Nudíte sa cestou v dopravnom prostriedku? Čakáte na úradoch či máte pár voľných minút pri káve? ZDRAVIE.sk má denne nový obsah, nové články a informácie, ktoré vám pomôžu mať vaše zdravie pod kontrolou. Choroby, príznaky, peľové spravodajstvo, informácie o nebezpečných výrobkoch, praktické rady, ale aj články o výžive a životospráve spolu s receptami, články o cvičení či chudnutí a tiež z oblasti duševného zdravia, krásy a životného štýlu.

Kliknite si na svojom mobile na ZDRAVIE.sk a nájdite si priateľa na každý deň!

2

V Bratislave, 26.10. 2015

Kontakt pre médiá:

Nikoleta Pišňáková

ZDRAVIE.sk

nikoleta.pisnakova@zdravie.sk

0944 126 203

 

ZDRAVIE.sk patrí k najväčším internetovým portálom o zdraví, kráse a životnom štýle s návštevnosťou viac ako 500 000 návštevníkov mesačne. Víziou portálu je: „Aby sa milióny ľudí lepšie starali o svoje zdravie.“ Pri vytváraní obsahu, spolupracuje portál s množstvom lekárskych a ďalších zdravotnícky kvalifikovaných odborníkov. ZDRAVIE.sk v spolupráci so SWAN, a. s. sú tvorcami nového inovatívneho projektu –  1. internetovej kliniky Klik-Klinik.

 

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu