Nebojte sa vo výzve uviesť kraj, kde žijete

mapka

Určite ste si už na našom portáli všimli zelenú mapku Slovenska, ktorá sa nachádza v pravom dolnom rohu. Nie je na našej stránke náhodou. Skúste kliknúť na niektorý z krajov. Čo sa zobrazí? V Trenčianskom kraji štyri výzvy, v Žilinskom výzva jedna, v Nitrianskom žiadna…

Na portáli máme takmer dve stovky platných výziev. Nemáme príjemcov z týchto častí Slovenska?

Ale máme, ibaže príjemcovia si často pri vytváraní výzvy do kolónky Miesto realizácie uvedú Celé Slovensko. My Vám však chceme vysvetliť, prečo je dôležité, aby ste uvádzali kraj, v ktorom skutočne žijete.

Mnohí darcovia, najmä tí, ktorí našu stránku navštívili prvýkrát a chcú pomôcť, sa snažia zorientovať. Je to pre nich nepreskúmaný priestor, novinka a tak si chcú pomôcť mapkou. Hľadajú takú výzvu, aby pomohli niekomu vo svojom okolí. Môžeme hovoriť o lokálpatriotizme, ak chcete. Pravda však je, že každý z nás inklinuje k svojmu domovu a chce pomôcť práve výzvam z jeho okolia.

A tak kliknú na mapku, lenže nič sa nedeje. Nefunguje, pretože jej nedávame potrebné dáta, aby plnila svoj účel.

Preto chceme Vás, milí príjemcovia, požiadať o úpravu Vašej výzvy v časti Miesto realizácie. Nebojte sa tam uviesť kraj, v ktorom žijete. Práve týmto spôsobom môžete osloviť viac darcov, pretože už nebudete „nezaradení“ a cesta darcov k Vám bude jednoduchšia.

 

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám ich všetky zodpovieme a radi si vypočujeme aj Vaše pripomienky či návrhy a vylepšenia.

Naším cieľom je, aby darcovia aj príjemcovia mohli naplno využívať všetky možnosti, ktoré portál ponúka. Pomôžte nám v tom!

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu