Poďakovanie mladej ženy, ktorá sa nevzdáva

4525

Rok 2017 bol pre mňa najnáročnejší rok v živote. To, čo ma postihlo, je jedna z najhorších vecí, čo sa môže človeku prihodiť. Ja to ale nevzdávam a posúvam sa ďalej.

Mám okolo seba úžasných ľudí, ktorí mi pomáhajú a podržia ma v každej chvíli. Bez mojej rodiny, priateľov a najlepších kamarátok by som nikdy nedokázala to, čo doteraz.

Podarilo sa mi s pomocou rúk samej postaviť na nohy, aj keď stále nie sú dostatočne silné. Od prvého momentu, keď mi povedali, že k zlepšeniu môjho stavu mi stačia kvalitné rehabilitácie a že sa raz opäť postavím na nohy, sa teším z každého, aj toho najmenšieho, pokroku.

Ďakujem všetkým ľuďom, darcom, ktorí mi finančne pomohli, pretože každým jedným centom som bližšie k ďalším rehabilitáciám a k ďalším pokrokom.

Pevne verím, že rok 2018 bude oveľa lepší a ja sľubujem každému, kto vo mňa verí a pomáha mi, že do toho dám všetku svoju silu a nikdy sa nevzdám. Ďakujem krásne všetkým, čo mi pomáhate a takisto ďakujem za vydraženú knižku.

Gabika (21 rokov)


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 34

Rehabilitácie pre Gabiku

Týmto vás chcem poprosiť o finančnú pomoc na rehabilitácie pre našu dcéru Gabiku, aby sa mohla znovu postaviť na nohy.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu